De Masseurinbreda gebruikt uitsluitend (verwarmde) producten van topkwaliteit, waaronder Arnica massage olie, heerlijk geurende,verzorgende en warme Naturalize kokosolie en Hammam Argan massageolie.

Zuivere (verwarmde) magnesiumolie en magnesiumgel worden toegepast bij de magnesiumbehandelingen en intensieve nek- en schoudermassages.

Wil je Zechsal producten kopen om zelf transdermaal magnesiumolie of voetenbaden te nemen met magnesium, bestel die artikelen dan op www.zechsal.nl. Gebruik de kortingscode masseurinbreda en je krijgt ook nog eens 10% korting!

Deze oliën hebben de volgende effecten op je huid en spieren:

Deze producten ontspant en versoepelt de spieren, het stimuleert de doorbloeding van de spieren, heeft een
verwarmend effect in combinatie met een heerlijke geur.

Een massage met Arnica Massageolie helpt mee de spieren te versoepelen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen.

Deze organische Argan olie met de heerlijke Eucalyptus geur verwarmt de spieren tijdens de massagebehandeling, waardoor tevens ook de huid gezond en elastisch blijft.

Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Dit product is al jaren een favoriet van uw masseur.

20170416_154422_resized