Belangrijk bericht voor onze klanten!

Yes! Eindelijk kan ik weer aan de slag vanaf maandag 11 mei!

Voordat het echter zover is wil ik mijn klanten in het zonnetje zetten die mij de afgelopen tijd niet uit het oog hebben verloren. Bedankt voor al die warme en belangstellende teksten in appjes, bloemen, cadeaubonnen maar ook gewoon via sociale media zoals Facebook.

Echt helemaal top en het stimuleert mij enorm om mn werk weer met veel energie op te pakken. Het zal nog wel even duren voordat iedereen weer gewend is aan onze nieuwe samenleving en de persoonlijke invulling van de beschikbare tijd.

Ik kan me echter ook wel voorstellen dat de afgelopen periode een periode is geweest waar we bloot zijn gesteld aan de nodige stress en dat je even stoom wil afblazen. Dat kan! Bij Masseurinbreda! De salon heeft een facelift ondergaan, is nog sfeervoller geworden en is klaar voor een (veilige) uitvoering van mij werkzaamheden als masseur.

Voor online boekingen kun je weer de Treatwell app gebruiken en op www.masseurinbreda.nl/ mijn massage assortiment en prijzen kun je ook terecht voor boekingen en informatie. Bellen of appen kan ook op 0683945780.

Tot gauw! Groet Remko Masseurinbreda

Volg:
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/b/c/masseurinbreda.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie