Actief en uitgerust het jaar door met de infra rood magnesium behandeling!

Behandeling in een 3 zone infrarood deken waarbij het lichaam wordt behandeld met magnesiumolie en magnesiumgel. Je wordt in een folie gewikkeld en ligt 45 minuten in de infrarood deken.

Hierdoor vindt via de huid overdracht van magnesium plaats. Na de behandeling vindt nog een ontspanningsmassage plaats van 30-45 minuten met magnesiumgel.

Totale duur ongeveer 90 minuten en de behandeling kost 79 euro.

De behandeling zonder massage kost 39 euro en duurt 45 minuten.

Voor mensen met de aandoeningen jicht, fibromyalgie, psoriasis en restless legs is deze behandeling aan te raden en worden goede resultaten bereikt. Er wordt een duidelijke vermindering van de klachten gerealiseerd, vaak al na de eerste behandeling.

Ook bij mensen met de ziekte van Parkinson kunnen, wetenschappelijk onderbouwd, goede resultaten worden bereikt bij de bestrijding van de symptomen van deze ziekte. Beven en trillen en de starheid kunnen worden verlicht bij opname van frequent hoge doses magnesium!

Volg:
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/b/c/masseurinbreda.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie